Oppsummering nyttårsforsetter

Oppsummering august

Da årets nyttårsforsett ble bestemt hadde august hadde sitt eget tema da året startet, men jeg måtte bare gi det opp til fordel for Signe. I stedet for å ha vegetarmåned og blogge om det har vi spist veldig mye god vegetarmat, men jeg har ikke hatt noe behov for å dele det med verden. Vi har også høstet av de godene det er å ha kjøkkenhage og et tett kratt med bringebær og rips rett ved husveggen.

Signe
Til evigheten og forbi!

Og det var vel oppsummeringen av august. Jeg koser meg sykt mye med mammaperm og fyller dagene med å gå turer, babykino, strikking, babysvømming og å dulle med Signe på en rosa gymmatte. For vi bruker de fleste timene i døgnet på den matta!

Og det har gitt resultater; Signe er nå 16 uker gammel men allerede en mester på å rulle til høyre, gripe tak og holde hardt fast i leker, hår og klær i tillegg til at hun ler, snakker og smiler seg gjennom dagene. Og hun er selvfølgelig verdens søteste unge!

August har vært en god måned for fryseren vår, som nå er fylt opp av hele bær, saft, syltetøy og mos som vi tenker å gi til Signe. Mosen inneholder ikke sukker, bare frukt! Noe har vi selvfølgelig allerede spist og drukket opp, men mesteparten er fryst ned slik at vi har noe å glede oss til i vinter.

img_2283

Jeg hadde store planer for bloggingen dette året, da jeg så på mammaperm som en ferie. Det å bli mamma har gått som en drøm og Signe er verdens snilleste baby, og jeg kunne ikke vært heldigere med min nydelige og rare sovedokke! Men jeg kjenner at bloggingen ikke er en prioritet her lenger.

Når Signe sover eller er med Thomas vil jeg helst bruke tiden min på noe annet enn å skrive om livet mitt, som fortsatt går ut på å redusere eller kutte ut de kildene i livet mitt som bidrar til mest avfall. Vi har kommet langt i denne prosessen her, og nå ser jeg at det er mye som gjentar seg av det jeg deler med dere.

Videre gjennom høsten og vinteren vil jeg derfor ta en pause fra bloggen for å fokusere på livet. Jeg kommer til å fokusere mer på korte tips og å dele små øyeblikk fra hverdagen min på Instagram, for det er det jeg har kapasitet til akkurat nå.

Takk for følget så langt! Håper du fortsatt følger med når jeg kommer mer fokusert tilbake!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s