Utfordringer

27- Lekkasjefritt

En ting som plutselig ble et tema for meg etter at Signe kom til verden var at man ikke kan dra ut av huset uten å risikere å få våte flekker på t- skjorten etter melken i puppene. Av og til holder det å høre barnegråt eller å tenke på Signe, så setter produksjonen i gang. Og da er det funnet opp ammeinnlegg som skal suge til seg dette overskuddet.

Ammeinnleggene mine; to ulike i bomull, en i bambus og en i ull. Ikke noe tull!

Til babyshoweren min fikk jeg ulike typer ammeinnlegg, hvor noen var engangs og noen var til gjenbruk. Etter dette har jeg også fått tak i noen av bambus og av ull som har blitt hyppig brukt da vi kommer oss stadig mer ut av huset.

Jeg kan forstå at det er lett å kjøpe engangsinnlegg om man har glemt å putte inn innlegg når man dro hjemmefra og man kjenner at det begynner å bli bløtt. Men jeg synes likevel at det er dumt. Om butikken ikke selger gjenbrukbare innlegg burde man faktisk bruke noe annet i stedet.

Klesvask er jo noe som blir gjort i huset uansett. Bare husk å putte innleggene i et vaskenett, slik at de ikke blir borte i maskinen, så kan du ha de samme innleggene ut hele ammeperioden din. Penger spart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s