Utfordringer

7- Puss, puss, så får du en suss!

Hvor mange tannkoster bruker du i løpet av et år? Jeg bytter tannkost med jevne mellomrom, så her går det nok med 3-5 tannkoster i året. I dette huset er vi nå to voksne og en baby, og når Signe begynner å pusse tenner vil det da si at vi til sammen kommer til å bytte tannkost 9 til 15 ganger i året. Vi har derfor ikke samvittighet til å fortsette med tannkost i plast!

tannkost
HumbleBrush, kjøpt i vanlig butikk og man kan selv velge farge på busten.

Noe av det første vi byttet ut da vi startet med å finne alternativer til plastproduktene våre, var tannkosten. Et veldig enkelt bytte som bidrar så utrolig mye! Vi snakker selvfølgelig om å bytte tannkosten i plast ut til en i tre. Det har kommet noen varianter i bambus nå, som til og med er å få kjøpt hos vanlige butikker!

Og når busten på tannkosten er utslitt kan du fjerne det med tang, kaste i restavfallet og bruke skaftet til opptenningsved! Helt fantastisk!

Og visste du at Norge har kun en tannkrem som er svanemerket? Og at svanemerket betyr blandt annet at det ikke inneholder mikroplast? Og at den tannkremen er Zendium?

tannkrem
Svanemerket tannkrem, finnes i flere smaker. Veldig god tannkrem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s