Oppsummering nyttårsforsetter

Oppsummering mai

Store ting har skjedd i mai, for jeg har blitt mamma! Endelig kom vår lille Trulte til verden, 7 dager på overtid og etter 30 timer med rier. Hun er helt perfekt, og hun kan forandre hverdagen vår så mye hun vil! ❤ Da jeg planla nyttårsforsettene for 2019 holdt jeg mai og juni åpen, fordi jeg regnet med at hun ville ta det meste av tiden min, og det har hun også gjort. Noen innlegg har det jo blitt i mai, og her er oppsummeringen av måneden.

Trulte
Vesle Trulte kom til verden 16.mai, og jeg har falt helt pladask for dette bittelille mennesket!

Jeg må bare få si at å bli mamma har vært helt fantastisk, selv om det meste av døgnet forløpig går med til amming, hormonder, soving og å prøve seg litt frem når det gjelder å bli kjent med henne og hva man kan og ikke kan gjøre. Men det er så kos å ha det lille mennesket sovende tett inntil meg, og jeg gleder meg utrolig mye til fortsettelsen!

Over til nyttårsforsettet for mai, som endte opp med å bli «håndarbeid for de minste», da jeg startet på ulike prosjekter til Trulte. Jeg har heklet en stor bestemorrute som teppe til henne, laget rangle/biteleke og en babygym i tre. Jeg liker fra før av ikke plastleker til de aller minste, så det var utrolig kos å lage dette selv i plastfri materialer.

Til 17. mai kom det i tillegg oppskrifter på Nice Cream, altså vegansk is av hovedsaklig banan. For å gjøre dette enda bedre ville jeg nok ha tilsatt mer av den ingrediensen isen skal smake. Bringebærisen ville fått mer bringebær osv. Det ble for mye banansmak for min del. Men her kan man jo prøve seg frem!

bringebær

Videre for bloggen tenker jeg i første omgang at jeg tar mammapermisjon, og tenker å nyte den tiden til det fulle. Lillemor er allerede 2 uker gammel, og det skjer så mye fremover. Det vil jo bli veldig mange trilleturer utover, så jeg tenker å fortsette å plukke søppel, drive med kjøkkenhagen og å være litt aktiv på Instagram fremover.

Følg derfor med på Instagram, så satser jeg på at bloggen snart er oppe og går igjen. Hvert øyeblikk nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s