Inspirasjon

Vårens første ‘søppeltur’

Hei!

Marie her, en kollega av Ingrid. Jeg har fått æren av å være gjesteblogger siden Ingrid selv er opptatt med å produsere slikt et lite menneske! Siden måneden i bloggen her handler om #5forhvalen, passet det bra å ta med unga ut på en ‘søppeltur’

Da jeg og kollegene mine gikk til vikingskipet søndagen det var antikkmesse der, såg jeg utrolig mye søppel på veien dit. Hadde ikkemed pose, så plukket bare det jeg klarte å bære med meg, men bestemte da at min første ’søppeltur’ skulle gå der.

Så tirsdag når jeg hadde fri, tok jeg og gutta mine to poser hver og hansker og gikk.

Fy å mye vi plukket. I et område fant vi noen søppelsekker som var tømt utover, det var alt fra tannbørster til linsevæskeflasker.

Før:

Etter:

Masse glassflasker, uendelige mengder med snus. Det endte med en hel svartsekk, 4 poser og en egen pose med litt pant og batterier..

Vi gikk i ca 1 time, men kom vel ikke mer enn ca 600 meter fra huset vårt. Da klarte vi rett og slett ikke bære mer, så må nok ut på tur igjen.

Nå må jeg bare finne ut hvor jeg kan få kastet alt dette. Men skal nok sortere det litt for da kan kan jeg kaste mykplast, papir, glass og metall i våre egne søppelkasser. Men hardplast og rest må jeg sikkert levere på gjenvinninga.

Selv om mengden søppel av skremmende, var det koselig å gå med gutta mine og få pratet med dem om hverdagen som ellers går i gaming og kompiser.

Og i en ellers grå grøft kom vi over disse små men sikre vårtegnene, hestehov.

Kommer frem så fort snø og is smelter og jordflekken får en dag med sol. Så klar og gul i fargen. Virkelig klar for vår og varme nå!

Takk for meg

//Marie

http://www.limmlady.com

1 tanke om “Vårens første ‘søppeltur’”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s