Inspirasjon

#5forhvalen uke 1

Nyttårsforsettet for april er å plukke søppel, rett og slett fordi jeg er høygravid og har bare godt av å komme meg ut i tillegg til at det også er bra for naturen. Jeg har nå kun 5 dager igjen før jeg går ut i permisjon, og jeg har derfor gått inn i en aldri så liten «feriemodus», men noe har jeg da fått plukket med meg. Jeg begynner også å bli veldig tjukk på midten, så fra neste uke kommer jeg til å ta i bruk hjelpemiddel for å gjøre plukkingen lettere.

cola
En brusboks kan gjøre mye skade om den blåser ut på et jorde hvor det dyrkes mat, så plukk den opp!

Til bursdagen min fikk jeg nemlig en snasen klype av en venninne, og den skal jeg nå begynne å bruke slik at jeg slipper å bøye meg for å plukke opp søppel jeg finner. Det er trangt om plassen, så det er ikke så behagelig og det ser i hvertfall ikke elegant ut.

Jeg har laget meg et notat på mobilen hvor jeg har ramset opp de vanligste typene av søppel man kan snuble over, og nedenfor ser du hvor mange jeg har plukket av hver. Jeg gleder meg til å se hvor mange jeg får plukket av hvert til måneden er ferdig!

Disse har jeg funnet mest av så langt:

Sneiper: 15 stk

Øl/brusbokser: 5 stk

Snusbokser: 3 stk

Plastbestikk: 1 stk

Pappkopp: 1 stk

Resten er enten emballasje av ulik sort, som plast eller isopor, men også mye diverse. Fant også et ubrukt kondom i grøfta her om dagen som noen tydeligvis ikke fikk bruk for likevel. Men det er likevel ikke greit å kaste det ut fra bilen!

Jeg startet bra denne uken, og var på tur både tirsdag, onsdag og torsdag, men så ble det hagemessen på Lillestrøm på lørdag, så da tok jeg helg på fredag. Og i dag har jeg gått tur langs Mjøsa med Thomas, og vi fant ikke noe søppel. Jeg fant noen glasskår som jeg tok med meg, for det er jo ikke noe særlig for hunder eller barn.

plukket
Dette plukket jeg og Thomas her om dagen, på en tur som tok ca en halv time langs veien der vi bor. Folk altså.

Jeg lover å skjerpe meg på søppelplukkingen til uka, og jeg kommer til å fortsette å dele på Instagram det jeg finner, og så ha oppsummering i slutten av hver uke her inne på bloggen, så bare følg med videre! Er du også ute for å plukke? Tagg meg gjerne!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s