Inspirasjon

Har du noe på hjertet?

Jeg vagger rundt i min høygravide boble, med en termindato som nærmer seg med stormskritt. Jeg og Thomas går bare og venter i spenning på den lille som skal forandre livene våre fullstendig, og jeg kjenner at jeg sliter litt med å sjonglere det å gjøre klart alt til Trulte og det å finne på nye tema til bloggen og Instagram. Da jeg satte opp årets nyttårsforsetter, satte jeg med vilje ikke opp noe i april og mai.

magen
Magen har blitt litt større siden jeg annonserte graviditeten i mars, og nå har jeg bare 11 dager igjen før jeg går ut i permisjon!

Jeg tenkte i grunnen at jeg kanskje bare skulle stenge bloggen og ta mammapermisjon den første tiden med Trulte, men det er jo synd om det skulle være noen som har noe på hjertet og ikke skulle slippe til.

Jeg spør derfor; er det noen som har lyst til å gjesteblogge for meg i for eksempel april, mai og kanskje også i juni? Jeg ser etter en eller flere personer som har mulighet til å skrive ett eller flere innlegg på bloggen her, hvor det selvfølgelig vil bli linket til din hjemmeside/Instagram.

Jeg har publisert minimum ett innlegg i uka den tiden jeg har holdt på, så det vil ikke bli en fulltidsjobb. Jeg får ikke noe for å blogge, så jeg kan ikke gi ut annen lønn enn takknemmelighet og kanskje et par såpestykker eller pads om du vil ha.

Innleggene bør omhandle det bloggen allerede har som tema, som er redusering av avfall ved å lage produkter selv, oppskrifter på vegetarmat, håndarbeid samt tips og triks for å gjøre det forhåpentligvis litt lettere å få et grønnere liv.

Om dette er noe du kunne tenke deg, ta kontakt via kommentarfeltet nedenfor, via Kontakt i øverste meny eller på Instagram, så tar vi det derfra!

hold norge rent
Det ble noen hansker og sekker til overs etter strandryddedagen i fjor, så jeg er klar!

Foruten det er jeg nå klar til å sette i gang med månedens nyttårsforsett for april, og siden jeg ikke lenger er like kjapp på tå som før velger jeg å holde det enkelt, samtidig som både jeg og naturen rundt meg får noe godt ut av det.

I april blir nemlig månedens nyttårsforsett #5forhvalen. Jeg skal rett og slett plukke søppel, minst 5 ting per dag, og i slutten av hver uke oppsummerer jeg hvor mye jeg har funnet i form av kilo. Kanskje jeg finner noe rart? Eller kanskje noe nyttig jeg kan få bruk for?

Til bursdagen min fikk jeg en genial gave av en veninne, og den kommer nok godt med nå som det ikke er like lett å komme seg ned til bakken. Jeg fikk nemlig en egen klype jeg kan plukke opp søppel med. Og alt mulig annet som måtte havne på gulvet..

klype
Jeg gleder meg til å ta denne i bruk!

Jeg setter i gang med å plukke i morgen, og om du bor rundt Hamar er det bare å si ifra. Litt selskap er bare gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s