Mat

Uke 4 – Ukens meny

Som en skikkelig søndagsmiddag stod det i går gratinerte enciladas på menyen, men i stedet for biffstrimler brukte vi Pulled Oumph med BBQ-smak, og jeg vil bare innlede her med at det var helt nydelig! Jeg skal ikke lage gratinerte enciladas med kjøtt noensinne igjen. Nok om det, planen for den siste uken som vegetarianere er klar, og her er ukesmenyen;

fyll
Alt dette sammen med Oumph og ost ble rullet inn i tortillalefserlefser som jeg la i en ildfast form. Så strødde jeg ost over og satte i ovn på 200 grder til lefsene ble gyllen. Digg!

Her er menyen for den siste uken som vegetarianere:

Mandag: Enkelt med brødskiver til lunchen i dag, mens middag i dag blir en rød linsesuppe. Nå har vi jo kjøpt oss fryserskap, så det blir en stor porsjon, slik at vi kan fryse ned flere porsjoner.

Tirsdag: Havregrøt til lunch i dag, sammen med solsikkefrø, valnøtter og eple. Til middag kjører vi på med spaghetti carbonara med facon. Og så skal jeg bake brød resten av kvelden, for jeg skal fylle opp fryseren!

Onsdag: Ikke den beste lunchen, men jeg tar med en Go’morgen til lunch i dag, fordi jeg er 50% sykmeldt og jobber kun 4 timer om dagen. Middag blir i dag wok med grønnsaker og ris til.

Torsdag: Enkel lunch i dag også, brødskiver med brunost slår jo aldri feil. Til middag skal vi prøve oss på Tikka Masala, men ertsattet kylling med søtpotet og kikerter, så får vi se hvordan det går. Og selvfølgelig skal vi ha naan-brød til!

Fredag: Når denne arbeidsdagen er ferdig har jeg bare 10 arbeidsdager igjen til jeg skal ut i permisjon! Jeg feirer derfor med kokte egg på brødskiva i dag. Til middag skal vi kose oss med hjemmelaget pizza, fordi det hadde vi også fredag forrige uke, og det var så godt!

Lørdag: I dag har vi begge fri, så kanskje vi tar frokosten på verandaen? Må se an været, men vi har også fått bygget en benk i vinterhagen, så vi kan sitte der å nyte utsikten fremover på late dager. Forrige helg ble det ikke gryte med søtpotet og peanøtter til middag, så da lager vi den i dag.

Søndag: Søndag er reservert for lange frokoster og digg middag, og vi er begge veldig glad i tex mex, så i dag kjører vi taco med oumph! Men en annen smak enn den med BBQ, så vi får se hva vi ender opp med.

vinterhage
En ikke helt ferdig benk i vinterhagen. Jeg gleder meg til å nyte lange morgener her inne med Thomas, og å sitte her med en god bok på regnværsdager.

Både jeg og Thomas har fått øynene opp for hvor mye digg vegetar-mat man kan lage, selv om Thomas kan være litt vanskelig å få på lag. Dette er den siste uken som vegetarianere, men jeg kan love at det vil bli mye vegetarretter også i tiden som kommer!

Jeg er tilbake på søndag med oppsummering av månedens nyttårsforsett, som har vært en suksess på flere måter. Følg med videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s