Om

Trulte <3

Jeg har tenkt at i januar skal innleggene omhandle det som skal endres i livet mitt fremover. I forrige innlegg skrev jeg om nyttårsforsettene Thomas og jeg har felles i tillegg til at jeg skal fokusere på bloggen og å gjøre den mer komplett. Vi skal teste og prøve mye nytt i 2019 for å bli mer bærekraftig, men den største utfordringen kommer ikke før i mai!

mai
Trulte har termin 9.mai, så vi venter i spenning!

Etter å ha vært sammen i snart 12 år og brukt stort sett hele forholdet vårt på å studere på hver vår side av landet og derfor brukt mye tid på å pleie et avstandsforhold, å flytte og å ikke ha faste jobber var det nå på tide med litt forandringer. 2018 var året hvor ALT skulle skje samtidig!

Etter at jeg hadde hatt samme jobben på Hamar i to år og Thomas ble ferdig studert bestemte vi oss for å se etter hus på Hamar og å slå oss til ro her. Thomas tok endelig  forholdet et steg videre ved å fri i Hellas i juni, noe jeg og mange flere syntes var på tide!

Neste steg derfra ble å kjøpe oss det som nesten er drømmehuset vårt i september og derfra har ting skjedd veldig fort, og vi venter nå vår lille Trulte i mai, og vi gleder oss (og gruer oss) veldig mye! Hun spreller og sparker så det står etter, og det er veldig gøy å kjenne at hun, forhåpentligvis, har det fint.

tøybleier
Dette er tøybleier en dame på husflidslaget har strikket/kjøpt og gitt til meg, da svigerdatteren ikke ville ha det.

Vi har ingen erfaring med babyer, bleieskift eller noe annet som hører med og vi får utrolig mye å sette oss inn i. Og det første vi kommer til å starte med er stellet av Trulte. Jeg har vært så heldig å få strikkede tøybleier fra en dame i Husflidslaget og både Thomas og jeg er spent på å se hva tøybleier egentlig går ut på.

Hamar kommune gir støtte til innkjøp av tøybleier, fordi det er så innmari mye avfall i engangsbleier og ved å bytte til tøybleier kan vi spare søppelmannen for litt ekstra drittjobb, vi minimerer avfallet vårt og det sies at ungene slutter tidligere med bleier om man bruker tøybleier og det kan gå videre til neste unge. Vinn vinn for alle!

Har du erfaring med tøybleier? Kom veldig gjerne med tips og råd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s