Julekalenderen 2018

24.

Mega Give Away!

Det er selveste julaften og jeg håper at folk koser seg masse og ser på blandt annet «tre nøtter til askepott» og «reisen til julestjernen» og spiser god mat i godt selskap. Det er i hvertfall min plan for dagen! Jeg håper at alle får en utrolig hyggelig feiring, og jeg sender en ekstra juleklem til de som ikke har mulighet til å feire med sin familie eller andre som står dem nær. God jul, alle sammen!

nisser

 

Disse nissene fra Latvia fikk jeg av pappa for mange år siden, og hvert år stilles de opp på rad og rekke.

Dette er den siste luka i julekalenderen min, og jeg kliner til med en skikkelig goodiebag av en GiveAway! Vinneren av både gårsdagens og dagens GiveAway vil bli kåret i løpet av morgendagen, da jeg har lagt bort mobil og pc for i dag.

I dag kan en heldig person vinne ett handlenett, 5 bomullspads, en julesåpe og en badebombe, og det er fryktelig enkelt å vinne!

For å være med i trekningen av disse godsakene må du følge meg på Instagram og på bloggen og du må kommentere «god jul!» på dette blogginnlegget.

I bunnen av innlegget finner du «følg meg»-knappen og mitt Instagram-brukernavn er Hjemmelaget.blog. Når trinnene over en gjennomført må du enten sende meg kontaktinformasjonen din via Kontakt eller skrive med brukernavnet ditt på Instagram når du kommenterer.

premier
5 lilla pads, et rødt og hvitt handlenett, en julesåpe og en lilla badebombe. Vinneren blir trukket i morgen!

4 tanker om “24.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s