Julekalenderen 2018

23. Vi tenner fire lys i kveld…

Give Away!

Adventstiden har flydd forbi og i morgen er det endelig julaften. Jeg og min søster tilbringer som alltid kvelden hjemme hos pappa hvor vi pynter juletreet og ser «Grevinnen og Hovmesteren», nettopp fordi det skal være «same procedure as last year». Jeg håper ikke at folk sitter med telefonene sine nå, men en liten konkurranse har man vel tid til?

stake

Tidligere denne uka delte jeg oppskrift på hjemmelagde meiseboller, og nå vil jeg gjerne gi bort to av dem. Her forer jeg fuglene med solsikkefrø, villfuglfrø, usaltede peanøtter og meiseboller, og det kryr av småfugler her i tillegg til en haug med skjærer og et par fasaner.

Fugler har alltid fascinert meg, og jeg liker å ta vare på dem om vinteren, selv om vintrene på Hamar ikke er så kalde og tøffe. I høst kjøpte jeg også en fuglekasse som jeg fikk tips om å henge opp allerede nå, slik at fuglene kan søke ly der om vinteren også. Og det har vært greit med aktivitet inni der, med kjøttmeis og blåmeis.

meisebolle
Spesielt kjøttmeis elsker meisebollene mine, mens fasan og skjære venter i spenning på om de skal falle ned på bakken.

Om du kunne tenke deg meisebollene må du være først ute med å kommentere det fjerde og siste adventsverset i kommentarfeltet. For at jeg skal kunne kontakte deg må du enten sende meg kontaktinformasjonen din via kontakt eller du må skrive med brukernavnet ditt på Instagram når du kommenterer.

Kun den første som kommenterer vinner, og du må være bosatt i Norge for å delta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s