Julekalenderen 2018

21.

Give Away!

Det er fredag igjen, noen stresser fortsatt med julestria, mens andre har tatt ferie og er kanskje på vei hjem til jul. I dag vil jeg gi bort noe som en laget for å få folk til å kose seg og å slappe av. Kommenter med det som alltid får deg til å slappe av, og du er med i trekningen av en badebombe!

formene
Søte, små bomber med velvære. Og så enkelt å lage da gitt!

For en stund siden nå lagde jeg egne badebomber, og de er så gode! De lukter avslappende av lavendel og de får vannet til å bruse. Jeg synes de er kjempegode. Og noe som alltid får meg til å slappe av er et varmt, langt bad med skum, badebombe, en god bok, stearinlys og å vite at jeg ikke skal noenting når jeg er ferdig i badet!

Jeg er en sånn som kan ligge i badekaret til vannet er kaldt, så jeg må sette av en hel kveld til å bade. Ellers er det rett og slett ikke noe vits i å tappe badet. Og det er så godt!

Så, hva er det som alltid får deg til å slappe av? Kommenter under og send meg en melding med kontaktinformasjon i kontakt eller inkluder brukernavnet ditt på Instagram, så vil vinneren bli trukket og kontaktet i løpet av dagen og annonsert i morgendagens innlegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s