Julekalenderen 2018

16. Vi tenner tre lys i kveld…

Give Away!

Det er tredje søndag i advent, og det nærmer seg juleferie, julaften og masse god mat! Jeg gleder meg veldig mye og for å glede noen andre vil jeg gjerne gi bort noe jeg har laget i forbindelse med julekalenderen min. På mandag delte jeg oppskriften på tøypose, slik at man kan lage selv for å gi bort som kalender eller julegave. Og i dag kan du vinne den jeg lagde klart til det innlegget!

stake

For å få til en handletur med så lite plast som mulig er det viktig å ta med seg både handlenett og tøyposer når man skal ta ukens innkjøp. Handlenettet jeg lagde til julekalenderen har allerede fått en ny eier, og nå er det tøyposen sin tur!

Trikset for å huske på å ta med disse på butikken er å ha mange av dem og å spre dem utover både hjem og bil! Jeg har dem overalt og jeg bruker dem både når jeg skal på butikken, men også til å oppbevare ting i hjemme eller til å ta med for eksempel strikketøyet i når jeg skal ut på farten.

ferdig
En romslig tøypose i hvitt og lilla med snøring i toppen.

Nok om det. Vil du ha tøyposen må du være først ute med å kommentere det tredje av de fire adventsversene. For at jeg skal kunne kontakte deg må du enten sende meg kontaktinformasjonen din via Kontakt eller skrive med brukernavnet ditt på Instagram.

Vinneren vil bli kontaktet i løpet av dagen og annonsert i morgendagens innlegg. Kun den første som kommenterer vinner og du må være bosatt i Norge for å vinne.

2 tanker om “16. Vi tenner tre lys i kveld…”

  1. Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede. Vi lar de skinne for seg selv og oss som er tilstedet. Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede…

    Juhuuu snaaart er det jul

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s