Julekalenderen 2018

2. Vi tenner ett lys i kveld…

Give Away!

Det er første søndag i advent og jeg vil feire med den første giveaway i min første julekalender! Den som først kommenterer her inne med det første av de fire adventsversene får 5 stk heklede pads som kan brukes til å for eksempel fjerne sminke med.

advent

Jeg gikk over til å hekle pads i stedet for engangspads for en god stund siden, og de er så lette å lage selv i tillegg til at de kan brukes uttallige mange ganger. Jeg anbefaler å lage dem i bomull, da lin ikke suger til seg sminken like godt men heller smører den utover ansiktet.

I tillegg til padsene har jeg sluttet med sminkefjerner. Jeg bruker nå kokosolje, og det er ingen vits i å gå tilbake. Dette er en veldig enkel start for deg som vil redusere avfallet ditt, og kokosolje kan brukes til så latterlig mye mer enn kun sminkefjerning. Løp og kjøp! Jeg kjøper min på en innvandrerbutikk på Hamar, og den lukter til og med kokos.

mine
Noen i lin, andre i bomull. Noen venter på å bli vasket mens noen er ubrukt. Og i en pilleeske fra TGR er kokosoljen jeg bruker som sminkefjerner.

Kommenter det første av de fire adventsversene og vinn 5 lilla pads som er heklet av meg. For at jeg skal kunne kontakte deg må du enten sende meg en beskjed med kontaktinfo via Kontakt eller skrive med brukernavnet ditt på Instagram når du kommenterer.

Vinneren vil bli kontaktet i løpet av dagen og annonsert i morgendagens innlegg. Kun den første som kommenterer vinner og du må være bosatt i Norge for å vinne.

pads
5 splitter nye pads er blitt laget og venter nå på sin nye eier. Kanskje det er deg?

4 tanker om “2. Vi tenner ett lys i kveld…”

  1. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.
    Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

    Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s